Putboringen | HDDW

Putboringen

Op zoek naar een bedrijf dat putboringen verzorgt? Visser & Smit Hanab maakt gebruik van de nieuwste technieken voor putboring: Horizontal Directional Drilling Wells (HDDW). Bij putboringen denkt u misschien aan diepe verticale putten. Een putboring wordt tegenwoordig echter ook horizontaal gerealiseerd. Dit kent vele voordelen, bijvoorbeeld dat de capaciteit een stuk groter is dan bij een verticale boring en dat er onder gebouwen, natuur en andere obstakels door kan worden geboord. Het Nederlandse bedrijf ‘Visser & Smit Hanab’ is wereldwijd koploper in het maken van horizontale putboringen voor verschillende doeleinden. Voor meer informatie over HDDW, lees verder, klik eventueel door naar andere pagina’s op deze site of neem contact met ons op.

Putboring: de toepassingen

Horizontale putboring kan op veel verschillende manieren worden ingezet. Het reinigen van grondwater, ook wel grondwatersanering genoemd, is een voorbeeld van de inzet van horizontale putboringen. Bij grondwatersanering door middel van een HDDW, wordt de horizontale put gebruikt om vervuild grondwater weg te pompen. Een andere toepassing van (horizontale) putboring is drinkwaterwinning. Net zoals verticale putboringen gebruikt kunnen worden om water uit de grond te kunnen halen, worden daar tegenwoordig ook wel HDDWs voor gebruikt. Deze zijn in vergelijking met hun verticale tegenhanger minder onderhoudsintensief, minder landschapsvervuilend en effectiever (watercapaciteit is groter).

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over HDDW of denkt u dat onze putboringen mogelijk een rol kunnen spelen binnen een van uw projecten? We zijn u graag van dienst om de mogelijkheden te bespreken. Visser & Smit Hanab is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van putboring. Door expertise en jarenlange ervaring kunnen we veel uitdagende opdrachten aannemen.

Wij nemen contact met u op
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
* verplicht

bel direct * (0031) 078 6417356
Uw contactpersoon
Ruben Rothuizen
Ruben Rothuizen
Projectleider HDDW

Telefoon: +31(0)786 417 356
Mobiel: +31 (0)615 055 958
E-mail: r.rothuizen@vshanab.nl

Ruben Rothuizen op LinkedIn

:
HDDW video presentatie's Youtube video's
Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HDDW technieken.