Voordelen

Grondwatersaneringen met behulp van de HDDW biedt de volgende voordelen:

  1. Een hoge capaciteit De (kunstmatige) omstorting voorkomt zandlevering en houdt de toevoer van water naar de filterbuis optimaal. Hierdoor wordt een hoge capaciteit verkregen. Hierdoor kan het saneringsproces versneld worden en kan er eventueel peilbeheer worden uitgevoerd.
  2. Lange levensduur voor beheersing De aanleg van een HDDW is mogelijk met verschillende soorten materiaal voor de filterbuizen. Deze kunnen aangepast worden op de situatie. Daarnaast is door de kunstmatige omstorting het systeem zeer goed te onderhouden. Deze combinatie zorgt voor een lange levensduur van het systeem.
  3. Variabele onttrekking door afblinden delen filter Doordat het filter horizontaal ligt kunnen specifieke onderdelen afgeblind worden waardoor de sanering aangepast kan worden aan de fase.
  4. Infiltratie en onttrekking, ook in hetzelfde filter Een HDDW is geschikt voor zowel infiltratie als onttrekking. Hierdoor kan ook gezuiverd hemelwater worden geïnfiltreerd wat het saneringsproces kan versnellen.
  5. Lang filter in een specifieke laag Door over een lange lengte een HDDW neer te leggen is de vervuiling zeer goed te beheersen, zonder ernstige maatregelen voor de grondwaterstand.
  6. Lagere onderhoudskosten door minder pompen en leidingen Vanwege de hoge capaciteit en de horizontale ligging zijn er minder bronnen nodig. Dit betekent ook minder pompen en leidingen.
Wij nemen contact met u op
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
* verplicht

bel direct * (0031) 078 6417356