Voordelen

De HDDW is een zeer geschikte methode voor de aanleg van een WKO systeem. Kiest u voor een HDDW dan kiest u namelijk voor de mogelijkheid om een WKO systeem aan te leggen:

  1. Met een hoge capaciteit per bron De (kunstmatige) omstorting voorkomt zandlevering en houdt de toe- en afvoer van water van en naar de filterbuis optimaal. Hierdoor is een hoge capaciteit per bron mogelijk.
  2. Onder bestaande bebouwing en infra structuur door Het grote voordeel van horizontaal gestuurde boringen is de mogelijkheid om onder bebouwing en infrastructuur te boren. Hierdoor is de aanleg van een WKO systeem op veel meer plaatsen mogelijk, waaronder reeds bestaande woonwijken.
  3. Tegen lage kosten De hoge capaciteit per bron zorgt bij een gelijk benodigde capaciteit voor een afname in het aantal bronnen. Hierdoor zijn er minder boringen nodig voor de aanleg van een WKO systeem en komen er ook minder (pomp)installaties. Hierdoor dalen de investerings-, energie- en onderhoudskosten.
  4. In een dunne waterlaag Door de horizontale ligging van een HDDW is ook een dunne waterlaag geschikt voor een WKO systeem.
  5. Met slechts een klein ruimtebeslag Door de afname in het aantal bronnen en de horizontale ligging neemt een HDDW minder ruimte in beslag dan de verticale bronnen bij eenzelfde capaciteit.
  6. In vele grondsoorten, waaronder ook vervuilde grond Door de keuze in de omstoring (natuurlijk of kunstmatig) is de aanleg van een HDDW in bijna iedere grondsoort mogelijk zonder capaciteitsverlies of risico op verstopping.
  7. Met een grote materiaalkeuze De HDDW kan met verschillende soorten filterbuizen worden aangelegd.
  8. Dat goed te onderhouden is De kunstmatige omstorting beperkt zandlevering en vervuiling al grotendeels. Daarnaast is een dergelijke omstorting vanwege de samenstelling eenvoudig te onderhouden.

Kortom u kiest voor een duurzame, kostenbesparende oplossing.

Wij nemen contact met u op
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
* verplicht

bel direct * (0031) 078 6417356